Terug

Windows 10

Margo

Een paar maanden geleden heeft Microsoft ongevraagd Windows 10 op mijn pc geïnstalleerd. Sindsdien ontvang ik elke 2 / 3 maanden een update. prima, maar deze update duurt een hele dag. Hiervoor had ik Windows 7. Ik ontving toen ook updates, maar dat duurde maar even. Wat kan ik doen om wel updates voor Windows 10 te ontvangen, maar die niet een hele dag duren ? Ik heb een Compaq Presario notebook/laptop, oud model.

Bedankt alvast.


1 Antwoord

Antwoord van Computer Service Maastricht

Het is normaal dat Windows bijgewerkt moet worden. Soms kan er een hele grote update geinstalleerd worden en dat kan tijd kosten. Als de computer al wat ouder is, is deze meestal wat te langzaam om de updates snel te verwerken. Ook de internetsnelheid speelt een rol om de update binnen te halen.

Ik denk dat uw laptop niet snel genoeg is maar ik kan dan van achter mijn computer natuurlijk niet met zekerheid zeggen omdat u geen specificaties heeft vermeldt.

De capaciteit van uw laptop moet voldoende zijn om Windows 10 goed en snel te laten werken. Denk aan voldoende werkgeheugen, een snelle CPU en liefst een snelle SSD schijf.

MVG,

Computer Service Maastricht