petaPC: computeren zonder zorgen


Salomonszegel 11 8935 SB Leeuwarden
058-3000172 Klik om te bellen

Over petaPC: computeren zonder zorgen

Snelle & vakkundige reparatie van PC's en laptops bij petaPC. Al meer dan 20 jaar leveren de medewerkers van petaPC computerproducten aan consumenten en bedrijven in Leeuwarden en omgeving.

Onze klanten kiezen voor petaPC vanwege:

Gemak
petaPC kan alle computerproducten leveren die beschikbaar zijn op de Nederlandse markt. Op onze website staan de meest gangbare producten vermeld. Kunt u iets niet vinden? Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Betrouwbaar
Onze toegewijde medewerkers zijn dagelijks bezig om u goede producten te leveren. Voor vragen of problemen kunt u altijd persoonlijk met één van onze medewerkers spreken.

Service Center
petaPC heeft een eigen technische dienst die op vakkundige wijze alle reparaties uitvoert aan computers, laptops, printers, etc.Heeft u een computer dat niet meer goed functioneert dan kunt u het bij ons ter reparatie aanbieden. Tevens bestaat bij ons de mogelijkheid dat wij bij u aan huis uw problemen komen verhelpen aan uw PC of randapparatuur. Wij zijn gevestigd in Leeuwarden aan het Zevenblad 4 in de wijk Aldlân.

Foto's

Computer hulp aan huis of bedrijf met onze bedrijfsauto

petaPC: computeren zonder zorgen in het kort

Diensten

AVG-maatregelen
Computerhulp
Installatie
Leveren van hardware
Netwerkbeheer
Onderhoud van computers
Reparatie

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

petaPC: computeren zonder zorgen


Salomonszegel 11 8935 SB Leeuwarden
058-3000172 Klik om te bellen