Lepie Electronics


De Eenhoorn 22 1696 CK Oosterblokker
0611244678 Klik om te bellen

Over Lepie Electronics

Is uw computer kapot, heeft u problemen met het internet of laptop hulp nodig, wilt u een website of alleen onderhoud hiervan? Geen nood! U bent bij mij aan het juiste adres. Ik help u vakkundig om uw computerproblemen te verhelpen.????????
Daarnaast sta ik elke dag voor u klaar na 18:00 om hulp op afstand te bieden. U kunt dan precies meekijken wat ik op uw laptop of computer doe en welke werkzaamheden ik verricht om uw probleem op te lossen.
Kan een probleem niet op afstand worden opgelost? Dan kunt u ervoor kiezen om uw apparaat te brengen voor reparatie op afspraak, of dat ik naar u toe kom. (uiteraard zijn hier wel kosten aan verbonden). Ik kan dan in de meeste gevallen direct de problemen oplossen.
Is er een grote reparatie of grootschalig onderhoud nodig? Dan worden de kosten vooraf met u besproken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!
Naast ICT voeren we ook elektronica reparaties uit. Heeft u een probleem met uw apparaat, aarzel niet en neem contact op.
Heeft u vragen of direct hulp nodig? Laat een bericht achter via Facebook / Instagram of kijk op www.lepie.nl voor meer informatie.????
Uiteraard worden alle RIVM richtlijnen nageleefd wat betreft Covid-19.
Lepie Electronics.

Lepie Electronics in het kort

Diensten

Computerhulp
Installatie
Leveren van hardware
Onderhoud van computers
Reparatie

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Lepie Electronics


De Eenhoorn 22 1696 CK Oosterblokker
0611244678 Klik om te bellen