Herstelpunt Computer Service en systeembeheer


Joan Melchior Kemperstr 136 1051 TZ Amsterdam
0206248992 Klik om te bellen

Over Herstelpunt Computer Service en systeembeheer

Herstelpunt Computer Service is een klein professioneel computer reparatie bedrijf in Amsterdam, specialist in systeem herstel, data recovery, bouw en onderhoud van computer systemen, biedt gerichte, op gebruikers afgestemde software installaties en reparaties.

Naast storingen oplossen, repareren en installeren, bouw ik pc systemen gericht op uw persoonlijke wensen en gebruik van de pc.
Ervaring met computers sinds 1984, in bedrijf sinds 2005

Om iedereen te kunnen helpen Bieden we hoge kortingen aan voor mensen met een laag inkomen (AOW, uitkering, alleenstaande ouder(s) ed)

Data recovery op basis van normale tarieven, geen clean room, alleen softwarematige recovery's geen resultaat? Geen kosten.
Geen onderzoekskosten, geen verrassingen achteraf. Tevens: Advies, instructie, hulp bij aankoop, optimalisatie van het systeem, beveiliging, etc.

Voor kleine bedrijven en zelfstandige ondernemingen, max tien a twaalf werkplekken, bieden wij een volwaardig systeem en netwerkbeheer aan. Dit houdt in dat uw onderneming zich niet bezig hoeft te houden met het functioneren van IT apparatuur: computers, netwerk, printers, back-up, onderhoud, etc.

Speciaal op maat gemaakte computer systemen kunnen naar wens besteld en samengesteld worden. Een gamer stelt andere eisen dan een video-editor of een tekstverwerker. Ook is het mogelijk een pc te bouwen voor of snelheid of uithoudingsvermogen.

Foto's

Herstelpunt Computer Service en systeembeheer in het kort

Diensten

Computerhulp
Data recovery
Installatie
Leveren van hardware
Netwerkbeheer
Onderhoud van computers
Reparatie

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Artikelen

2007 Tien jarig bestaan

Herstelpunt Computerservice in de Westerparkbuurt, is ontstaan begin 2007. Na 15 jaar in het theater als belichter, heb ik mijn eigen interesse in IT weer opgepakt. ik had in 1984 mijn eerste computer...

Onze locatie

Herstelpunt Computer Service en systeembeheer


Joan Melchior Kemperstr 136 1051 TZ Amsterdam
0206248992 Klik om te bellen