Computer Service Meerssen


Sint Josephstraat 3 6231 EC Meerssen

Over Computer Service Meerssen

Computer Service Meerssen, de specialist voor computerhulp bij u aan huis in de regio Beek, Sittard, Meerssen, Maastricht, Heerlen en directe omgeving. Wij lossen al uw computerproblemen op en werken voor particulieren en klanten in het midden-en kleinbedrijf.

Computer Service Meerssen is snel en betrouwbaar en komt bij u thuis en op uw bedrijfslocatie op het moment dat het ú goed uitkomt. We verkopen computer aparatuur en software, verwijderen virussen, schonen uw computer op en repareren alle merken computers, laptops en randapparatuur

Waar u uw computer of laptop ook gekocht heeft of van welk merk uw apparatuur ook is, wij kunnen elk computerprobleem voor u oplossen. Wij stellen uw iPad, iPhone, Android, Windows tablet of telefoon in naar uw wens. We helpen u op weg met uw email en verbinden uw apparaat met het internet, zodat u er prettig mee kunt werken.

Wij zijn gespecialiseerd in de beveiliging van uw computer en uw draadloze verbinding, in reparatie, geheugenuitbreiding en andere upgrades en uiteraard in herinstallaties.

Is uw computer traag, heeft u last van irritante pop-ups of virussen, maakt u zich zorgen over de veiligheid van uw computer in verband met internetbankieren?
Wij kunnen u helpen en adviseren!

Bel ons vrijblijvend voor meer informatie.

Computer Service Meerssen in het kort

Diensten

Leveren van hardware
Netwerkbeheer
Onderhoud van computers

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Computer Service Meerssen


Sint Josephstraat 3 6231 EC Meerssen