Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Christaiesn lanceert BoCount Dynamics, software voor accountantskantoren en hun klanten

Christiaens, een West-Vlaamse full service IT-leverancier, lanceert een nieuwe business software voor accountants en hun klanten, genaamd BoCount Dynamics. BoCount Dynamics wil inspelen op de voordelen van een nauwere samenwerking tussen accountants en ondernemers.

Marc Christiaens, zaakvoerder Christiaens: "BoCount Dynamics is een dynamische en innovatieve bedrijfssoftware om op een gebruiksvriendelijke en slimme manier uw boekhouding, facturatie, administratie, enzovoort te verzorgen.”

BoCount Dynamics is online beschikbaar in een huurmodel voor een vaste bedrag per maand en is gebouwd op de nieuwste Microsoft-technologie: Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Office 365 en Microsoft Azure. Daarbij wordt sterk ingezet op integratie, schaalbaarheid, mobiliteit en veiligheid.

Marc: “BoCount Dynamics is een echt samenwerkingsplatform tussen de accountant enerzijds en zijn klanten anderzijds. Het is de bedoeling dat de beide partijen op een zo efficiënt mogelijke manier informatie met elkaar kunnen uitwisselen. Accountantskantoren geven hun klanten meer controle over hun financiën en verkrijgen data om het juiste advies te verschaffen. Ondernemers krijgen met BoCount Dynamics een krachtige software die onmiddellijk inzicht geeft op hun bedrijfsvoering en ondernemingen kunnen zo hun financiële administratie stroomlijnen in nauw overleg met hun accountant.”

Op June 15, 2015